HADETS SANGE

“Hadets Sange”: En performance-installation af Biering/Chemnitz

Vi hader alle sammen noget og nogen.

Vi hader systemet når det ikke fungerer. Vi hader idioter som springer over i køen. Nogen hader kvinderne, som hader mændene. Andre hader bøsserne, de heteroseksuelle, de religiøse, miljøaktivisterne, kapitalisterne, de venstreorienterede, de højreorienterede. Vi hader dem som ødelægger vores liv og den verden vi lever i. Og vi hader dem der ikke forstår os og som ikke kan se at vi har ret.

Velkommen til HADETS SANGE, hvor en gruppe af virkelighedens netkrigere indtager Den Frie Udstillingsbygning. Nogen vil kalde dem hadere, men selv siger de, at de kæmper for retfærdighed, for et bedre samfund og det liv som vi alle fortjener.  De har ret til at sige deres mening og de kan ikke holde kæft. Nogen gange bliver de nødt til at sige sandheden højt, så alle kan høre den. Andre gange råber de for at vække dem der sover. Andre gange bliver det sagt kontant fordi det alligevel ikke gør nogen forskel.

KONCEPT: Tue Biering og Marie Rosendahl Chemnitz
 PERFORMERE: Julie Andersen, Emilie Hyldborg Berg, Nicklas Bertelsen, Anja Christophersen, Linea Due, Helle Pals Frandsen, Peter Gottlieb, Astrid Haugesen, Grete Jensen, Marie Lisberg Krogsgård Jensen, Dan R. Lund, Krista Marianne Milman, Susanne Nyrop, Janick Pil, Christian Rugaard, Line Villemann, Tekla Walter, Vicki Kjærsgaard, Una Lily Schottländer Paré, Liva Lund Madsen, Olivia Rebolledo Larsen.

NETKRIGERE: Heidi Asbjørn Freke, Thomas Telner, Claus Johanssen, Linda Nielsen, Kim Osbøl 
INSTRUKTØR: Tue Biering
 SCENOGRAF: Marie Rosendahl Chemnitz 
KOMPONIST, SANGTEKSTER: Kirstine Fogh Vindelev
 TEKSTER: Med få undtagelser er teksterne i forestillingen fundet på Facebook og andre sociale medier LYDDESIGNER: Rune Abel Aagaard 
LYSDESIGNER: Martin Danielsen Barnung GRAFIK: Marie Rosendahl Chemnitz FOTO: Søren Meisner